avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... expertul juridic
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

expertul juridic

Buna ziua.
Sunt noua pe acest forum si am o rugaminte pentru membrii forumului. Vreau sa imi spuneti expertul juridic are prioritate in fata consilierului juridic. Adica pentru magistratura, cum este mai bine sa fie trecuta functia in cartea de munca, expert juridic sau consilier juridic.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Tuta , Consilier juridic 17:28, 8 Octombrie 2011
Doamna de la HR a facut o greseala cand a spus "ca o sa treaca functia ... fiindca ei asa au lucrat". Functia de expert jurist este pentru cei cu specializare dovedita cu acte de studii, intr-un anume domeniu juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea pentru cei cu 5 ani vechime danielled danielled Nu stiti daca anul acesta se mai organizeaza inca o sesiune de admitere in magistratura, pentru cei care au 5 ani vechime ca si avocati, juristi? Daca stiti ... (vezi toată discuția)
Expert jurist, cor 261903 sau consilier juridic, cor 261103 danuza_dodo danuza_dodo Buna seara. Spuneti-mi va rog frumos care este diferenta dintre Expert jurist, COR 261903 si Consilier juridic, COR 261103? Conform Legii 36/1995 a notarilor ... (vezi toată discuția)
Vechime juridica claudel1982 claudel1982 Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post ... (vezi toată discuția)