avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce contract imi recomandati?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce contract imi recomandati?

Buna ziua,
Firma la care lucrez este autorizata pe proiectare si instalare sisteme de securitate. Datorita deficitului de personal specializat si a volumului mare de munca as vrea ca o parte din lucrari sa le realizez cu o alta firma autorizata (eu am clientii, firma la care apelez face instalarile). Ce tip de contract sa inchei? Nu am o valoare exacta la acest moment a lucrarilor ce trebuie efectuate. Cum stabilesc pretul contractului?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ianasi claudia , utilizator 15:32, 13 Mai 2016
Prețul contractului se stabileste de părți.

În contract trebuie sa existe clauze contractuale care sa permită ce vreți sa faceți.
Încercați sa apelați la avocat pentru redactarea contractului deoarece va este de mare ajutor.
Multumesc. Ma interesa tipul de contract pe care pot sa il inchei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)
Studii universitare necesare pt. proiectare sisteme securitate MarinelaPirvan MarinelaPirvan Ce studii universitare sunt acceptate, pt. avizarea unui cetatean, in proiectarea sistemelor de securitate, angajat la o firma cu licenta IGPR in proiectare si ... (vezi toată discuția)
Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)