avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie cu cetatean pakistanez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie cu cetatean pakistanez

Buna!
As avea si eu o intrebare. Locuiesc in Londra, unde am gasit un bait din Pakistan. Ne-am decis sa ne casatorim rapid deoarece viza lui de student e pe cale sa expire. Eu ma gandeam ca odata ce ne casatorim, primeste cetatenie romana asa ca nu mai are nevoie de visa, dar el spune ca de fapt are nevoie sa-si faca viza, care va costa £700....
Stie careva daca trebuie sau nu viza?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:26, 14 Mai 2016
Cetatenia romana se primeste dupa cinci ani de domiciliat in Romania si invatat limba romana. Detalii pe [ link extern ]

In privinta drepturilor membrilor de familie ai cetatenilor europeni vedeti [ link extern ]

Atentie ca Marea Britanie ar putea sa paraseasca UE.

Casatoria frauduloasa (de tipul dau banu' si iau viza, in rest nu am nimic cu tine) se pedepseste penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean din honduras Alex29011987 Alex29011987 Va salut cu respect, numele meu este Alex, am varsta de 29 de ani, sunt cetatean roman stabilit in Marea Britanie nu demult timp. Am facut eu ce-am facut si ... (vezi toată discuția)
Invitatie din uk catre romania adudutza adudutza Buna seara! As dori sa fiu si lamurita cu problema care ma machina. Momentan eu si iubitul meu suntem in UK si am dori sa mergem in Romania de Craciun, insa ... (vezi toată discuția)