avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto

Buna seara,
Acum 5 luni am avut un accident de masina in care am fost implicat, ca si sofer.
In timp ce conduceam autoturismul, pe fondul vizibilitatii reduse si al poleiului am derapat de pe carosabil apoi am lovit un stalp de curent pe care l-am si rupt.
La fata locului s-a prezentat politia care a intocmit proces verbal si mi-a testat alcoolemia, rezultatul fiind negativ. In acea seara, toti cei de la locul accidentului, inclusiv 2 angajati ai companiei de electricitate au zis ca de stalp o sa se ocupe asigurarea.
Astazi, dupa 5 luni am primit un plic de la compania de electricitate in care sunt rugat sa virez o suma de bani intr-un cont.
Mentionez ca asigurarea era pe numele unuia dintre parinti. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:12, 14 Mai 2016
Avand in vedere ca la data producerii evenimenrului detineati o polita rca valabila, asiguratorul este cel care despagubeste dauna provocata de dv.Nu are importanta ca masina este pe numele unuia dintre parinti.Le raspundeti in scris, cu confirmare de primire (sau direct la electrica ,cu nr de inregistrare)cu "recomanadarea " sa se adreseze companiei de asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca magicd magicd Buna ziua! As avea urmatoarea intrebare: In urma cu aproximativ doi ani, din cauza poleiului, intr-o curba, am scapat de sub control aututurismul pe care il ... (vezi toată discuția)
Distrugere stalp de electricitate ancutica ancutica Buna seara. Am avut un accident de circulatie.Ploua afara si din cauza acesta am derapat si am intrat cu masina intr-un stalp de electricitate,care ulterior ... (vezi toată discuția)
Se despagubeste pe rca??? fbaflorin fbaflorin Buna ziua.....am avut un accident stupid....nu conteaza cum .....ideea e ca m-am izbit de un stalp de iluminat public de care erau prinse niste fire de ... (vezi toată discuția)