avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... adoptii internationale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

adoptii internationale

buna sint cetatian ro si am primit dreptul de a adopta din ro 1-2 fratii ,am primit si o propunere de a adopta 2 fratii care au fost separati la nastere ,loc in famili diferite problema este ca fetita este foarte inteligenta si baietelul nu ca si sora lui ,eu si sotia dorim sa adoptam copii dar cei de aici de unde locuim nu vor sa fie copii inpreuna pe Motiv ca unul este geniu si trebuie toata atentia acordata unuia dintre copii ,cei din ro inca nu stiu ca cei de aici de la agentie doresc sa fie adoptia finalizata numai pt baietel ,dosarul fetitei nici nu au vrut sa ni l arate ,intrebarea mea este are dreptul Agentia sa decida soarta copiilor asa chiar daca noi dorim amindoi copii si cei din ro au trimis actele pt adoptia internationala a ambilor copii inpreuna si nu separat ,tin sa mentionez ca copii se incadreaza in dosarul trimis de aici catre ro ,cum pot schimba soarta acestor copii pentru a avea o viata mai buna inpreuna ,poate este aici pe Forum cineva care ma poate ajuta cu un sfat :(
Cel mai recent răspuns: Ilinca Elena 1972 , utilizator 09:04, 6 Martie 2017
Buna ziua.In c'è tara locuiesti? Trebuie sa faci attestato pt a adopta 2 copii.Daca ai pt unu poti adoptabili numai unu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate pt un copil in proces de adoptie giovanni sda giovanni sda pe scurt, care e problema: avem un baietel in varsta de 5 ani, de la varsta de 6 luni e parte din familia noastra. adoptia nu e inca incheiata. eu (tatal) sunt ... (vezi toată discuția)
Donatie constantinescumaria constantinescumaria Bunaseara tuturor! Am si EU o Intrebare va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti. ., parintiii mei ai dcedat amindoi mama intii dupa care tata ,Insa dupa ... (vezi toată discuția)
Donatie catre minor eddyb19 eddyb19 Buna ziua, Va retin atentia si va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la urmatoarea speta : Tata a divortat de mama mea naturala si s-a recasatorit in ... (vezi toată discuția)