avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... formulat recuzarea cf. art. 64 (3)(5) din CPP, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

formulat recuzarea cf. art. 64 (3)(5) din CPP, judecatorul de camera preliminara a ignorat-o, totusi e legala si temeinica?

formulat recuzarea cf. art. 64 (3)(5) din CPP , judecatorul de camera preliminara a ignorat-o, totusi e legala si temeinica?

Obiectul dosarului il face plangerea impotriva actelor procurorului. Acelasi judecator a "judecat" alt dosar avand obiectul plangerea impotriva actelor procurorului, avand alt subiect dar provenind din acelasi dosar penal

La obiect, am recuzat judecatorul cf. art. 64 (3)(5) din CPP deoarece acelasi judecator s-a pronuntat in alt dosar cu acelasi obiect din aceeasi cauza, considerand si plangerile impotriva actelor procurorului cai de atac in aceasi cauza cf. art. 64 (3)(5) din CPP

P.S.faptul ca judecatorul a ignorat-o imi confirma ca e temeinica, deoarece judecatorul imi poarta vrasmasie si a declarat o amenda de 2000 de lei in timp ce aceasta cerere de recuzare exista, plus ca am formulat si o cerere de recuzare cf. art. 64 (1) f) din CPP pe care a trimis-o in judecata si n-avea dreptul sa efectueze acte de procedura pana la solutionarea cererii de recuzare, si era totodata incompatibil cf. art. 64 (3)(5) din CPP
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 21:08, 14 Mai 2016
Nu o poate ignora. un coleg de-al sau trebuia sa se pronunte pe aceasta cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am probleme cu intelesul termenului "cauza" si cererea de recuzare cf. art. 64 (3) din cpp eusaisapte eusaisapte Judecatorii imi resping contestatiile in anulare motivand printre altele ca nu se poate face contestatie in anulare decat impotriva hotararilor asupra fondului ... (vezi toată discuția)
Problema de competenta materiala eusaisapte eusaisapte 1. Am prins in flagrant procurorul general al curtii de apel mintind ca plangerea penala prelabila nu contine descrierea faptelor si indicarea probelor. Acel ... (vezi toată discuția)
Cererea de recuzare in materie penala se restituie petentului conform carei legi? eusaisapte eusaisapte Cererea de recuzare in materie penala se restituie petentului conform carei legi va rog? Mi-a fost restituita o cerere de recuzare si nu gasesc nici un temei ... (vezi toată discuția)