formulat recuzarea cf. art. 64 (3)(5) din CPP , judecatorul de camera preliminara a ignorat-o, totusi e legala si temeinica?
Obiectul dosarului il face plangerea impotriva actelor procurorului. Acelasi judecator a "judecat" alt dosar avand obiectul plangerea impotriva actelor procurorului, avand alt subiect dar provenind din acelasi dosar penal
La obiect, am recuzat judecatorul cf. art. 64 (3)(5) din CPP deoarece acelasi judecator s-a pronuntat in alt dosar cu acelasi obiect din aceeasi cauza, considerand si plangerile impotriva actelor procurorului cai de atac in aceasi cauza cf. art. 64 (3)(5) din CPP
P.S.faptul ca judecatorul a ignorat-o imi confirma ca e temeinica, deoarece judecatorul imi poarta vrasmasie si a declarat o amenda de 2000 de lei in timp ce aceasta cerere de recuzare exista, plus ca am formulat si o cerere de recuzare cf. art. 64 (1) f) din CPP pe care a trimis-o in judecata si n-avea dreptul sa efectueze acte de procedura pana la solutionarea cererii de recuzare, si era totodata incompatibil cf. art. 64 (3)(5) din CPP