buna ziua .ma confrunt cu o problema ,eu lucrez in franta cu contraact din februarie acest an,aici se dau niste ajutoare pentru chirie daca ai salariul minim dar ca pot beneficia de acest ajutor imi trebuie adeverinta de venit impozitat pe 2014-2015,eu in aceasta perioada am fost angajat in romania,am sunat la ANAF Buzau pentru ca acolo am domiciliul sa ma informez cum pot obtine aceasta adeverinta si mi-au spun ca ei nu stiu ce hartie imi trebuie si nici de unde as putea sa o procur.Am mai discutat cu romani care au avut nevoie de aceasta adeverinta si mi-au spus ca au obtinut-o de la fisc, nu din buzau.Va rog daca ma puteti indruma catre o institutie care poate elibera aceasta adeverinta.Va Multumesc
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.