avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Darea in plata a unei case
Discuție deschisă în Executare silită

Darea in plata a unei case

Buna ziua, daca un imobil a fost folosit timp de doi ani, (2010-2012) ca punct de lucru pentru o societate comerciala fara activitate economica, in baza unui contract de comodat, se poate da in plata? In acest moment imobilul este locuinta proprietarului si singura proprietate a acestuia. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:46, 15 Mai 2016
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare/blocare punct de lucru care nu are acordul ambilor proprietari ai spatiului DragosIonut DragosIonut Buna ziua, Impreuna cu o alta persoana fizica detin in coproprietate un imobil . In urma cu 2 ani am incheiat si semnat, impreuna cu cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Frauda,sau nu ? gigelas gigelas Buna seara, O Fundatie neguvernamentala,are mai multe cladiri in mai multe locatii. Aceasta Fundatie,in 2007,face un contract de comodat cu o Societate ... (vezi toată discuția)
Cerere de evacuare din imobil, bun comun in devalmasie, impotriva sc apartinand fostului sot mvio79 mvio79 situatia este urmatoarea: eu si fostul sot am divortat , prin sentinta de divort am obtinut si incredintarea mie a singurului copil al nostru, ar de 2 ani ne ... (vezi toată discuția)