avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC pana la doi ani cf legii 66/aprilie 2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC pana la doi ani cf legii 66/aprilie 2016

Buna ziua!Copilul nostru implineste un an pe 05.06.2016.Sotia a optat pt ccc pt 1 an.De pe 03.05. a inceput serviciul.Eu am intrat in ccc de o luna pana pe 03.06.2016.Sotia a depus deja actele pt stimulent.Spuneti-mi,va rog, daca de pe data de 01.07.2016 pot intra eu in ccc pana implineste copilul 2 ani.Daca da cand ar trebui sa depun documentele .Angajatorul imi spune sa astept normele de aplicare.Ma gandesc sa nu fie prea tarziu.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:02, 16 Mai 2016
Legea nu a intrat in vigoare, astfel ca actele se vor depune dupa data de 01.07.2016 daca nu se va proroga termenul de intrare in vigoare a noilor prevederi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer parinte, indemnizatie crestere copil fishu89 fishu89 Buna ziua! am si eu o nelamurire, am un copil de 7 luni si sotia ar dori sa se intoarca la serviciu, iar eu sa intru in concediu in continuare. intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil anastanculescu anastanculescu daca eu imi depun dosarul acum pentru indemnizatie crestere copil, voi beneficia de indemnizatia de 85% din media veniturilor realizate in ultimele 12 luni, ... (vezi toată discuția)
Privind legea 66/2016 croxana croxana buna ziua, Sotia a nascut pe 10 iulie 2015 si se afla in CCC. S-a optat pentru 1 an CCC, cu revenire la serviciu dupa 11 luni (asa inteleg ca este legea ... (vezi toată discuția)