avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces civil

In data de 31.10.2012 am cumparat un autoturism .L-am luat in evidenta la fisc fara inmatriculare la politie.Dupa o saptamana ,la data de 7.11.2012 l-am vandut si eu la randul meu cu contract de vanzare-cumparare, fisa de inmatriculare, certificat fiscal si radiere de la circa financiara.In anul 2013 am schimbat domiciliul definitiv plecand in alta localitate din motive grave de sanatate.Anul acesta in luna martie am fost chemat in instanta de proprietarul masinii deoarece in martie 2015 masina a fost filmata circuland fara rovignieta si lui ia venit amenda acasa.Ca atare am trimis la judecatorie un plic cu confirmare de primire in care am pus actele doveditoare ca masina nu se afla la mine ,am vorbit si cu persoana la care eu am vandut masina si ea m-a instiintat ca si ea a vandut-o in 2015 trimitandu-mi copie dupa contractul de vanzare cumparare. Sa amanat de doua ori procesul acum primind din nou citatie pentru data de 1 iunie 2016 .
INTREBARE: Ce trebuie sa fac in continuare ,trebuie sa ma prezint la proces , fostul proprietar vrea sa-si recupereze banii pe buna dreptate insa eu consider ca nu de la mine.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:18, 16 Mai 2016
Nu sunteti obligat sa va prezentati la proces dar, este in interesul dvs.sa fiti prezent la termen si sa va aparati personal sau prin avocat , veti cunoaste astfel mai bine situatia de fapt si de drept, precum si sansele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa fiu prezent la o plangere si de ce s-a acordat prim termen peste 7 luni? constantina1970 constantina1970 cum este posibil ca sa se dea un termen de judecata de 7 luni intr-un proces de anulare a unei amenzi(pt auto vandut in 2007),in proces cu CNADNR?in situatia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! ......asigurarea rca se poate anula la solicitarea ... costinz costinz Buna ziua ! ......Asigurarea RCA se poate anula la solicitarea proprietarului la sediul firmei care a emis -o (forul central)? ...... am ... (vezi toată discuția)
Dupa 2 ani.....masina este tot pe numele meu.....si a facut accident dertysweet dertysweet buna ziua! am vandut acum 2 ani de zile o masina, am urmat toate procedurile ce imi reveneau mie: act vanzare cumparare, circa financiara pentru radiere si ... (vezi toată discuția)