avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... informatii incetare cim si reangajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

informatii incetare cim si reangajare

Buna ziua.Va rog o lamurire in urmatoarea situatie.Unui salariat ii inceteaza de drept contractul de munca la data indeplinirii varstei standard de pensionare avand si stagiul complet de cotizare la data de 30 mai, data la care isi depune si dosarul de pensionare.Daca doreste sa lucreze in continuare fara intrerupere in ce data completez in revisal incetarea si reangajarea cu un alt cim? In data de 30 mai cand ii inceteaza cim se mai prezinta la servici sau cu 31 mai ?Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 17 Mai 2016
Incetarea c.i.m. in REVISAL se opereaza la data incetarii. In speta, 30 mai 2016.

Incheierea unui nou c.i.m. se opereaza in REVISAL, cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza. In speta, data va fi 30 mai 2016, daca data inceperii activitatii este 31 mai 2015.

Pentru continuitate , data incetarii vehiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m., ceea ce implica ca transmiterea revisalului sa se faca in data de 27 mai 2016, daca data inceperii activitatii va fi 30 mai 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca Anna-Nektaria Anna-Nektaria In luna iulie un salarit se pensioneaza pentru limita de varsta, dar atat conducerea cat si salaritul vor sa continuie relatia de munca. Este necesar un nou ... (vezi toată discuția)
Continuare activitate dupa pensionare nicolaelena08 nicolaelena08 In 8 ianuarie 2015 , implinesc 60 ani, ma pensionez(femeie).,in invatamant , cadru auxiliar(laborant).Pot ramane sa lucrez in continuare ?pe mine m-au pus ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)