avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plangere asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plangere asociatie de proprietari

Buna ziua! Parintii mei locuiesc la bloc si sunt acuzati de vecinul de deasupra si 2 vecini de palier ca fura apa. A fost verificat de administratora impreuna cu alti locatari si nu s-a gasit nici o neregula . Vecinii nu vor sa scoata apometrele pe scara. Unde pot sa depun plingere impotriva vecinilor si administratorei?
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:25, 17 Mai 2016
Vecinii nu ii alegem,eventual incercam sa ne intelegem cu ei...
Concret care este interesul dv prioritar ?
In baza verificarii realizate de catre administrator impreuna cu alti locatari s-a constatat ca nu se confoirma suspiciunea ridicata la adresa parintilor dv
Avantaj parintii dv !
Referitor la scoaterea apometrelor pe scara....daca este sa existe interesul sa se fure apa,se fura si daca apometrele sunt instalate pe scara
Apometrele pot fi instalate pe scara in momentul in vare proprietarii hotarasc in adunarea generala sau comitetul executiv dispune necesitatea acestei modidificari
In aceasta situatie ,care este motivul pentru care dv intentionati sa majorati atmosfera si frictiounile intre locatari,prin formularea de plangereri impotriva vecinilor si a administratorului de imobil ?
Admionistratorul de imobil este angajatul asociatiei de locatari/proprietari
In cazul in care exista diferende,neclaritati,initial acestea trebuiesc solutionate la nivelul asociatiei de proprietari care este angajatorul administratorului,prin implicarea reprezentantului legal al asociatiei in persoana presedintelui de asociatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum oblig locatarii blocului sa isi scoata apometrele pe scara? AdiMH AdiMH Ies diferente foarte mari la consumul pe scara cu ce declara locatarii, sunt acuzata ca am consum prea mic si ca fur apa. eu sunt de acord sa scot apometrele ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii si administratora Quies Quies Buna seara, De curand am devenit coproprietara unui apartament, in urma decesului tatalui meu. De atunci m-am confruntat cu mai multe probleme atat cu ... (vezi toată discuția)
Diferenta de apa intre consumul declarat de catre locatari si apometrul de bransament. administratorul refuza sa faca verificari. Tutuica Tutuica Problema noastra este urmatoarea: exista o diferenta de apa intre consumul tuturor locatarilor de pe scara si apometrul de bransament din subsol. Suntem o ... (vezi toată discuția)