avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legea 66/2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legea 66/2016

buna ziua.lucrez de 11 luni si urmeaza sa nasc.vreau sa stiu daca ma incadrez cu noua lege.fiindca dupa vechea lege trebuia sa am 12 luni lucrate din ultimul an.am 11 luni lucrate la actualul loc de munca dar am avut o luna intrerupere intre fostul si actualul loc de munca.dupa noua lege trebuie sa am 12 luni lucrate din ultimi doi ani.vreau sa stiu daca ma incadrez sau nu?multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:32, 20 Mai 2016
Eu nu mam referit la asa ceva ,ci v-am sugerat sa va adresati ANPIS-ului , intrucat la data nasterii copilului sunt in vigoare alte prevederi , iar Legea 66/2016 nu face nicio referire la persoanele care nu indeplinesc conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC la data nasterii copilului , dar le indeplinesc dupa intrarea ei in vigoare.
O sa vedem si cu ce precizari vin modificarile la Normele de aplicare a OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia crestere copil dupa noua lege stanmihaelacosmina stanmihaelacosmina Buna ziua, As vrea sa stiu: dupa noua lege (2016) daca fetita mea are dreptul sa primeasca indemnizatia de crestere a copilului (legea spune ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Noua lege ccc, 12 luni in ultimii 2 ani florian_m21 florian_m21 Sotia a nascut pe 7 martie, i s-a spus ca nu poate lua CCC ca nu are 12 luni consecutive de munca ca a avut o pauza de cateva luni intre job-uri a luat ... (vezi toată discuția)
Indemnizație 1 iulie 2016 Roxana1183 Roxana1183 Buna ziua, daca in cele 12 luni am 2 luni întrerupere cu noua lege pot beneficia de indemnizație? (vezi toată discuția)