avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divortez

Este adevarat ca se obtine mai usor divortul, daca timpul scurs de la parasirea domiciliului este mai indelungat? Sunt cetatean strain, casatorit de 8 ani cu o cetateana romana, nu avem copii din casatorie si vreau sa divortez dar ea se opune. Eu din luna iunie am parasit Romania. As dori sa divortez cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: cristinascripa , utilizator 18:43, 3 Noiembrie 2005
si carei problema ta?
si carei problema ta?
Eventual, " si care - i problema ta?"
Probabil aveti si un alt motiv temeinic pentru care doriti sa divortati.Despartirea in fapt o perioada mai indelungata poate dovedi doar ca nu doriti sa reluati convietuirea dar nu motiveaza divortul. Oricum nu cred ca este un divort imposibil doar pentru ca se opune sotia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort muscalu george florin muscalu george florin Buna ziua , problema mea este urmatoarea : sunt cetatean roman casatorit cu o cetateanca bulgara in Romania . Momentan amandoi avem acelasi domiciliu in Italia ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna ContSters274581 ContSters274581 Vreau sa divortez dar sotul nu doreste din motive de ordin material cred eu.Cum ar fi mai bine sa procedez/? Nu doresc despagubiri doar sa divortez.El are ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean belgian loredana26 loredana26 M-am casatorit acum 2 luni de zile in Romania cu un cetatean belgian,3 saptamani le-am, petrecut in tara ,iar ultimele 6 in Belgia.In ultima luna nu ne-am mai ... (vezi toată discuția)