avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ridicare poprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ridicare poprire

in anul 2009 s-a dispus de catre un executor bancar (la vremea aceea) poprire pe venit la institutia angajatoare si poprire pe conturile bancare pe care le aveam la banci. In anul 2015, am platit suma datorata bancii. Intre timp am mai avut o poprire de si nu am tinut cont daca prima poprire pe conturile bancare mi-a fost ridicata. In aprilie 2016 am platit si a doua poprire si cand am mers la banca am vazut ca inca mai am poprire, (prima) la un an dupa ce am platit.Am discutat telefonic cu primul executor si mi-a zis ca el nu poate ridica poprirea, desi el a infiintat-o cand era executor bancar, intru-cat cei de la banca nu i-au trimis dosarul . Cei de la banca mi-au zis ca ei i-au trimis adresa ca dosarul este inchis. Cui trebuie sa ma adresez si ce trebuie sa fac intru-cat sunt trimis de la banca la executor si invers ca sa mi se ridice poprirea pe conturi? Nici unul dintre cei doi nu vor sa trimita adrese la banci ca eu mi-am achitat datoria.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:37, 18 Mai 2016
Daca nu mai datorati nici o suma de bani faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta inceperea executarii saul contestatie la titlu in termenul general de prescriptie de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz si indolenta executor bancar ALEXANDRA TAN ALEXANDRA TAN Buna ziua. Am aflat -cei drept :((-de la o prietena prin ce trece din cauza unui executor care a pus poprire pe conturile ei dar a uitat sa o si ridice dupa ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita mainneba mainneba In septembrie 2010 s-a deschis un dosar de executare ca tert poprit iar executorul bancar de la vremea respectiva a trimis adrese de poprire la banci care au ... (vezi toată discuția)
Poprire cont creedy creedy Buna ziua! Ma poate lamuri cineva in urmatoarea situatie, va rog? In anul 2012, in baza unei adrese de infiintare poprire emisa de un executor bancar, s-a ... (vezi toată discuția)