avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transcriere masina proprietar decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transcriere masina proprietar decedat

Buna ziua sotul meu a decedat nu am fost casatoriti dar avem doi copii.Sotul a avut o masina pe numele lui pe care au mostenit copii.As dorii sa va intreb ce demersuri am de facut ca sa transcriu masina pe numele meu.Luna viitore ii expira asigurarea si verificarea technica periodica.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: EVA26 , utilizator 10:52, 20 Mai 2016
Nu conteaza pe ce nume e, conteaza sa faceti ITPul. Puteti face si ITPul pentru masina vecinului. Pe numele lui, sigur.
Asigurarea pe ce nume fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere masina Cristi Cristi Cristi Cristi Am o masina pe care am cumparat -o de la cineva ,acel cineva nu este propietarul,am certificatul de inmatriculare,asigurarea,copie de pe buletinul ... (vezi toată discuția)
Mostenire masina warwar2001 warwar2001 Salutari am o intrebare.. tatal meu a decedat in noiembrie iar singurul lui lucru a fost masina pe numele lui... Aici vine problema.. Noi suntem 2 copii Eu si ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina fara contract de vanzare-cumparare Attila93 Attila93 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea, am cumparat o masina de la cineva dar n-am putut sa fac cu persoana respectiva un contract de vanzare-cumparare pt. ca ... (vezi toată discuția)