avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca reactivare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca reactivare

Buna ziua! Avem o angajata care a fost in indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani, pe data de 21, mai precis sambata trebuie sa reactivez contractul de munca, insa am o problema calculatorul s-a stricat, nu mai am revisalul unde am operat in trecut, ce este de facut in acest caz ? Sunt un pfa micut, angajata nu mai doreste sa lucreze, dupa reactivare, ii voi inceta contractul de munca, dar nu stiu cum sa procedez.
Si mai am inca o nelamurire: pot reactiva contractul sambata?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 18 Mai 2016
Il puteti reactiva c.i.m. sambata .

Daca ati pierdut baza de date aveti doua psoibilitati :
- fie solicitati ITM-ului recuperarea bazei de date

- fie reintroduceti datele dvs, dupa instalarea din nou a programului.
Va multumesc pentru raspuns! Am vazut ca s-a reactualizat Revisalul, nu este nicio problema daca rescriu datele in versiunea noua a revisalului...Si incetarea contractului de munca o pot face in aceeasi zi?
Nu este nicio problema , daca rescrieti datele in versiunea 6.0.5 a REVISAL-ului.

Insa mare atentie la datele pe care le introduceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Incetare cim suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua......am un salariat care este in fara plata pana in 17.07.2016 si vrea sa inceteze contractul ....data corecta a deciziei de incetare este ... (vezi toată discuția)
Versiunea cor 6 nu poate fi importata teodor15 teodor15 Buna ziua. Incerc sa fac import la o baza de date/angajator in urma schimbarii PCului si sunt intampinat de eroarea: \"Versiunea COR 6 nu poate fi importata. ... (vezi toată discuția)