avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire pentru mai multe persoane
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire pentru mai multe persoane

Salutare,

Am o mica problema, eu impreuna cu alti 2 frati am mostenit o proprietate, cu o persoana din cele 2 m-am inteles, cu alta nu. Ce ramane de facut ? Eu doresc sa achit ce este in cauza pentru a intra in posesia proprietatii.
Cel mai recent răspuns: Laurentiu_busuioc , utilizator 19:40, 22 Mai 2016
Ce trebuie sa achitați și ce va retine?
Una dintre parti nu vrea sa cedeze mostenirea contra unei sume de bani pentru a intra in posesia imobilului 100% nu doar a unei treimi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme catalinmail072007 catalinmail072007 Tatal meu a decedat in decembrie anul trecut. Mostenitorii lui suntem cei trei copii si mama. In mod normal, trebuie sa dezbatem succesiunea pe jumatatea din ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare- cumparare gabrieladlu gabrieladlu Buna ziua! O cunotinta, a primit de la parinti casa si 500 ari pamant langa casa, cu contract de vanzare- cumparare cu clauza de intretinere, in august 2011. ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau inscrierea proprietatii in cartea funciara? adyo17 adyo17 Buna ziua! As vrea sa stiu care este calea cea mai simpla (din punct de vedere al timpului si/sau financiar) de a intra in posesia unui teren. Din ce m-am ... (vezi toată discuția)