avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rezervor stocare combustibil in curtea unei societati ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rezervor stocare combustibil in curtea unei societati - autorizare

Societatea detine un rezervor suprateran de stocare a combustibilului in vederea alimentarii masinilor sale. Ce norme legale trebuie sa respect sau ce autorizatii trebuie sa detin ?
Cel mai recent răspuns: maria-s , utilizator 21:23, 20 Mai 2016
Conform NEx 01-06/2007
[ link extern ]
aveți nevoie de atestarea statiei interne de distributie carburanti, ca practic asta este, nu e vorba doar de un rezervor. Are si distribuitor (pompa), nu?
Cititi normativul, de la art. 6 aveti detalii.
Trebuie sa luati legatura cu INSEMEX Petrosani, e singurul organism abilitat sa va emita atestatul de conformitate.
[ link extern ]
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizare si autorizare isu - rezervor motorina bngabriel bngabriel Salut, Pentru amplasarea unui ansamblu (rezervor motorina de 2000 litri + pompa alimentare), care sa deserveasca utilajele din incinta unui singur agent ... (vezi toată discuția)
Statie interna combustibil (supraterana) la o societate MINOKA HR MINOKA HR Buna ziua. As dori sa stiu ce masuri de SSM, PSI, Protectia mediului, etc. trebuie sa ia si ce reglementari trebuie sa respecte o societate care are in ... (vezi toată discuția)
Fise de post mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua Am nevoie de fisa de post pentru sef statie Peco. Am cautat pe net, dar nu am gasit decat cu plata. Va rog sa-mi spuneti daca pot descarca de undeva ... (vezi toată discuția)