avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inscrisuri doveditoare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inscrisuri doveditoare

Buna seara! Ce inscrisuri doveditoare pot prezenta la un proces de stabilire program vizitare minor???:O
Mai sus am scris care sunt actele doveditoare, nu mai repet.
Alte înscrisuri nu-și au rostul în general, dar cine știe care este situația juridică a userului, dacă ia redactat un avocat cererea pe temeiuri juridice, dacă exercită autoritatea părintească sau ia fost retrasă.
Dacă este o cerere formulată fără temei juridic, fără întemeiere juridică, fără să precizeze ce statut juridic are față de minor, cu autoritate sau fără autoritate părintească..., normal că președintele judecătoriei ia cerut să depună înscrisuri doveditoare, ca să-i poată admite cererea.
Pai nu stim ce e de dovedit, trebuie vazuta cererea, situatia...
O fi program de vizitare prima data stabilit, pana acum copilul nu a fost vazut, sunt dificultati de a vedea copilul, care e varsta lui, se doreste modificarea vreunui program existent... in functie de situatia concreta si de cerere se depun inscrisuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor ciresicam9 ciresicam9 buna ziua ,sunt divortata ,am un dosar pe rol pt. stabilire domiciliu minor la tata ,am avut primul termen iar instanta mi a cerut copie dupa actiune ,proba ... (vezi toată discuția)
Divort - custodie- cui ramane copilul minor de 1 an & 3 luni Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Doresc sa pun capat casatoriei de 3 ani (relatiei de 15 ani) din care a rezultat un copil in varsta de 1 an&3 luni. Eu: am intretinut familia ... (vezi toată discuția)
Are fiica mea custodie totala asupra copiilor? valentina-petronela valentina-petronela in caz ca ar vrea sa ii ia in strainatate la ea ii trebuie semnatura tatalui? am vazut un articol de cod civil in hotarare 397 cc unde scrieca ,avand in vedere ... (vezi toată discuția)