Am o cerere de chemare in judecata cu doua capete de cerere unde cer anumite pretentii. Daca renunt la un capat de cerere inainte de primul termen la care sa fiu legal citat iertand cei doi parati inseamna automat ca renunt patial la judecata si platesc cheltuieli de judecata?, sau doar daca as fi cerut scoaterea unui parat de pe cererea de chemare in judecata era renuntarea partiala?
Este destul de probabil sa fiti obligat la cheltuieli daca renntarea dvs intervine dupa momentul la care paratul a fost citat, cu conditia ca acesta sa faca dovada acestor cheltuieli pretinse si faptul ca a facut plata anterior retragerii de catre dvs a cererii impotriva lui.
Multumesc foarte mult pentru raspuns dar as vrea sa stiu daca cer doar un leu simbolic drept pretentii, atunci se mentine acel capat de cerere si nu mai platesc cheltuieli de judecata?
Cuantumul unei sume
shcgusa
Intr-un proces civil care nu a ajuns inca in faza unde sa fiu citat legal in calitate de reclamant si unde am cerut o anumita suma drept despagubiri. Pe urma ... (vezi toată discuția)