avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ma pune sa cumpar cei 50 de m patrati pe care ii am in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ma pune sa cumpar cei 50 de m patrati pe care ii am in plus in curte

Anul trecut primaria din Constanta mi-a aprobat proiectul de extindere a locuintei. Pana ca acest lucru sa se intample, au fost la mine in curte fel de fel de echipe care verificau solul, masurau curtea...etc. Ei aici a fost problema....cand au masurat suprafata totala, eu in acte am 450 m patrati iar la masuratori au iesit 500 metrii patrati, deci cu 50 de m patrati in plus. Am fost si m-am interesat ce se poate face ca sa pot da drumul constructiei fara sa am probleme mai tarziu. La primarie mi sa spus ca acei 50 de metrii patrati sunt evaluati la pretul pietei si ca m-ar costa 20 de euro metrul patrat. Mi sa parut un pret enorm si de aceea am lasat totul asa, am dat drumul constructiei. Anul viitor ptr a putea face actele casei cu suprafata ptr care am avut proiect trebuie sa lamuresc problema cu acei 50 de m patrati pe care ii am in curte de peste20 de ani . ce sa fac, ma puteti ajuta va rog cu un sfat? Daca dau primaria in judecata castig acei 50 de metrii fara sa ii mai cumpar? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 13 August 2009
mady88_08, utilizator
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 19:30, 13 August 2009
Ati pus o intrebare legata de un teren, dar dati prea putine date despre situatia juridica a acestuia! Cei 450 mp pe care ii aveti "in acte", sunt cumparati de la primarie sau cesionati?
Cand ati idepus actele pentru autorizatia de constructie nu aveati cadastru si intabulare pe teren?
Dati mai multe detalii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune cumparare casa` andreifor andreifor Buna seara, acum 2 zile parintii mei au cumparat o casa cu un teren de 850 de metri patrati fara sa stie ca in n acte suprafata este de 250 de metri diferenta ... (vezi toată discuția)
Problema foarte greu de rezolvat, cadastru si furt din proprietatea mea Hamarsold1234 Hamarsold1234 Tatalui si unchiului meu i s-au revendicat de catre o primarie un teren intravilan de 21502 mp. ( Atentie terenul este intravilan, nu extravilan). Putin oameni ... (vezi toată discuția)
Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)