avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum legalizez o hotarare judecatoreasca prin posta?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum legalizez o hotarare judecatoreasca prin posta?

Buna ziua,

As dori sa imi spuna cineva care stie exact cum pot sa legalizez o hotarare judecatoreasca trimitand cererea prin posta.
Platesc prin online banking taxa judiciara de timbru de 5 lei, scriu cererea de mana ca vreau sa-mi elibereze copia legalizata si ce trebuie sa mai pun in plic? Cineva mi-a zis ca trebuie sa pun un plic autotimbrat (dar ce valoare?). Copia legalizata o scot ei de la dosar? Ca am inteles ca cea trimisa prin posta nu e buna ca nu are semnaturile ...

Multumesc,

Ileana
Sunati la arhiva instantei respective si solicitatii aceste informatii pt a afla de la o persoana avizata cum tb sa procedati.Exista instante unde nu se pot legaliza hot si comunica prin posta,exista instante care nu solicita plic autotimbrat etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog sa ma indrumatii in urmatoarea problema. doresc ... ciprian2023 ciprian2023 Buna seara. Va rog sa ma indrumatii in urmatoarea problema. Doresc sa scot o copie lagalizata de la arhiva judecatoriei Cluj-Napoca, o voi face prin posta ... (vezi toată discuția)
Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca EmiB EmiB Buna ziua, am de legalizat niste hotarari judecatoresti prin care syunt anulate Procese verbale de contraventie privind rovinieta/Tinand cont ca aceste ... (vezi toată discuția)