avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită schimbare domiciliul procesual
Discuție deschisă în Executare silită

schimbare domiciliul procesual

Buna ziua! Daca cineva doreste sa-mi dea un sfat pertinent,va multumesc.As dori sa stiu daca pot si unde ma adresez pentru a-mi schimba domiciliul procesual,eu nelocuind in tara.Este bine , sa anunt la Judecatorie sect cae a avut pe rol judecarea procesului de intoarcere a executarii , noul meu domiciliu procesual,deoarece pina la data procesului pierdut,domiciliul meu procesual a fost la dna. avocat care m-a reprezentat .Actualmente eu nu mai relatie contractuala cu dinsa.. In acest caz imi este teama ca, creditorul cistigator al procesului( recurs,)va trimite notificarea la adresa avocatei,aceasta nu ma va anunta ,iar eu nu voi putea face contestatia la executare.pentru a ma aparaVa implor ajutati-ma cu o indrumare.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:42, 21 Mai 2016
Va puteti alege domicilul procesual la alt avocat/cunostinta/ruda.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura avocat monatedys monatedys in situatia unui proces pe fond in urma caruia s-au anulat actele de executare silita pentru o creanta cistigata dupa 10 ani de procese printr-o ... (vezi toată discuția)
Cum pot anula o hotãrâre judecãtoreascã dupã respingerea cererii de revizuire? ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult sa-mi dati un sfat. Cum as putea anula o hotarire judecatoreasca \\"hotarire care sa tina loc de act autentic\\" prin care niste cumparatori au ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita xerox xerox Am avut un dosar pe ordonanta presedintiala, si am fost declarat decazut in drepturi, si pus sa platesc niste cheltueli de judecata. Am pierdut si in recurs si ... (vezi toată discuția)