avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura vanzare cumparare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura vanzare cumparare casa

Buna seara!
Cum trebuie sa arate o procura pentru vanzarea unei case din Romania -data de o persoana din Ungaria(cetatenie maghiara) pentru o persoana din Romania
*incluzand si eventialitatea primirii unui avans inainte de perfectarea actelor.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: kpas2005 , utilizator 20:33, 21 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la cetatenia romana natalys natalys Sunt momentan cetatean roman cu domiciliul in Ungaria si casatorita in Ungaria cu un cetatean maghiar, este posibil ca in momentul in care aplic pentru ... (vezi toată discuția)
Calatorie sua cetatean maghiar claudiucostea7 claudiucostea7 buna ziua! va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru a obtine o autorizatie ESTA. sunt cetatean roman si traiesc in Romania, dar in acelasi timp sunt ... (vezi toată discuția)
Acte necesare cetatenie maghiara ContSters249878 ContSters249878 As dori sa cer cetatenia maghiara si va rog sa ma ajutati sa lamuresc o intrebare: Am intales ca sunt necesare actele mele de identitate trebuie traduse si ... (vezi toată discuția)