avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot obliga o banca comerciala sa ma refinanteze pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot obliga o banca comerciala sa ma refinanteze pe creditele actuale

Concret : Detin un credit la BCR (cu rate platite de 2 ani si mai am 3 ani , din 5 perioada contractuala ) si un credit la o institutie financiara nebancara BRD Finance (cu rate platite 4 luni din 60 luni ), cu dobanda anuala efectiva DAE de aproximativ 16% anuala .Creditele sant pe o perioada de 5 ani . Valoare cumulata 21000 Ron .Valoarea cumulata a ratelor lunare platite de subsemnatul la banci este de 690 Ron pe luna, cu dobanda anuala efectiva de mai sus.
Pe siteul [ link extern ] %/
Am fost refuzat verbal de un consilier vanzari al acestei banci , pe motivul ca simulatorul de calcul al dumnealor imi ofera refinantare mai mica decat suma cu care apar in biroul de credit , anume 21.000 Ron.Cum este posibil daca subsemnatul plateste lunar rata de 690 Ron cu DAE de 16% -mult mai mare decat 7.62%,la mai multe banci, deci mult mai mare decat rata de 523Ron prezentata in exemplul de mai sus de banca Idea sa-mi fie refuzata refinantarea cu creditul mediatizat de 30.000 Ron pe 5 ani cu DAE 7.62%, atat timp cat oferta comerciala a bancii respective este mediatizata si pe internet .
Am dreptul sa ma simt nedreptatit sau discriminat de aceasta banca ?
Cum pot fi obligati sa -mi ofere refinantarea publicata pe siteul de prezentare a bancii care este actualizat pe anul 2016?
Daca sant refuzat pe criteriile care nu sant publicate cetatenilor si de alte banci , ce pot face pentru a-mi face dreptate ?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:59, 23 Mai 2016
Puteti cere sa vi se explice (in scris) motivul refuzului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit / recuperare polita de asigurare adrian1988 adrian1988 Buna ziua, In urma cu 1 an si 3 luni am facut un credit de nevoi personale in valoare de 31.000 lei cu 120 rate, suma de rambursat ajungand la 62.478 ron, am ... (vezi toată discuția)
Refinantare sau reesalonare credit lungu nicolae lungu nicolae am un credit in delurare,as vrea sa refinantez creditul dar am restanta 2 luni,pt ca nu am reusit sa fac fata platilor,de aceea vreau sa refinantez,se poate ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu asigurare de viata Oana91 Oana91 Buna ziua , Mama mea , pensionara , a contractat un credit de nevoi personale cu asigurare de viata in 2010. Valoarea creditului este de 2174 ron (inclusiv ... (vezi toată discuția)