avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita

Buna ziua,

Am o executare silita, am achitat debitul in totalitate , dar mi-a venit din nou executare silita pentru penalitati, ca nu s-au virat la timp (mie mi s-a oprit sumele din salariu, dar executorul a virat la 3 luni in contul firmei de executare).Mi-a venit executarea pt penalitati acum 2 luni , nu am contestat ca cei de la firma de recuperari m-a dus cu vb ca o sa analizeze situatia mea si asa a trecut termenul de contestare.Va rog sa-mi spune-ti daca pe parte civila pot sa fac actiunea de contestare a penalitatilor sau alt mod de a face o actiune civila ?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 11:03, 23 Mai 2016
Puteți face contestație pentru lămurirea întinderii și aplicării titlului executoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita boggieuk boggieuk Buna ziua, Am o executare silita, am achitat debitul in totalitate , dar mi-a venit din nou executare silita pentru penalitati, ca nu s-au virat la timp ... (vezi toată discuția)
Contestatie la titlu executoriu marymary marymary Daca am calitatea de debitor, am depus contestatie la executare considerand ca am executat dispozitiile titlului executoriu, dar consider in acelasi timp ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare privind intelesul, intinderea si aplicarea titlului executoriu mariamem mariamem Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu informatii privind termenul de depunere a contestatiei privind executarea silita ca urmare a neintelegerii , intinderii si ... (vezi toată discuția)