Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu informatii privind termenul de depunere a contestatiei privind executarea silita ca urmare a neintelegerii , intinderii si aplicarii titlului executoriu. Mentionez ca la inceputul lunii februarie am primit o astfel de instiintare si am crezut din ce reiesea ca suma pe care o am de datorat este de 3000 lei. Ca sa aflu saptamana aceasta de la firma unde am incheiate doua contracte de credit cu doua bunuri elecrocasnice, ca de fapt acea suma este doar o parte din datorie si ca mai am de platiti inca pe atat pentru a aduce contractele la zi. Eu am crezut ca este suma totala deorece tot cam atat mai aveam de plata pentru a lichida datoria, plus o mica diferenta ce insemna dobanda si penalitati. Pot sa mai depun contestatie la acesta executare acum in luna martie , eventual pe 27 martie pentru a cere lamuriri privind calculul acestor sume? Mentionez ca nu mi-a fost atasata decat hotararea instantei si o adresa de la executor cu suma si numerele contractelor. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.
Contestaţia privind lămurirea înţelesului, întinderii sau aplicării titlului executoriu se poate face oricând înăuntrul termenului de prescripţie a dreptului de a obţine executarea silită.
Executare silita
crissmario
Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie:
in baza unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila am fost obligat sa achit suma de ... (vezi toată discuția)