Lucrez in Departamentul de contabilitate al unei multi-nationale din Timisoara.
Ni se solicita ore suplimentare in mod repetat, dar suntem obligate sa ne pontam conform programului. Nu se tine cont de orele lucrate peste program deoarece se stie ca inchiderea de luna in contabilitate presupune ore in plus de munca.
Ultima data mi s-au solicitat ore suplimentare, iar la o saptamana dupa ce le-am executat au revenit si au zis ca s-au razgandit in aceasta privinta si nu vor fi luate in considerare. Am cerut o explicatie si am fost amenintata cu un avertisment daca mai indraznesc sa deschid subiectul.
Chiar se poate abuza in felul acesta pe un post de conducere? Ce putem face pentru a ne apara, avand in vedere ca nu e tocmai momentul potrivit pentru o schimbare de job?
Va multumesc!
cf art. 117 (2) din codul muncii, munca suplimentara nu poate fi efectuata fara acordul salariatului. solicitarea angajatorului ca salariatul sa efectueze ore suplimentare trebuie facuta in scris, astfel incat salariatul sa-si poata acordul in scris.
munca suplimentara se compenseaza in ore libere platite in urmatoarele 30 zile de la efectuarea lor. numai daca aceasta compensare nu este posibila, orele suplimentare vor fi platite prin adaugarea unui spor la salariu care nu poate fi mai mic de 75% din salariul de baza.
cum procentul de 75% este destul de mare, multi angajatori prefera compensarea in zile libere platite.
ce se inatmpla ca dvs in multi-nationala este un abuz la care se adauga presiuni.
de acum inainte solicitati ca cererea angajatorului ptr a efectua ore suplimentare sa fie facuta in scris. daca va dati acordul ptr efectuarea lor faceti o copie si pastrati-o.
atentie: cererea se semneaza inainte de efectuarea orelor suplimentare.
daca angajatorul era serior si corect se putea semna semna si dupa efectuarea lor (avand in vedere ca poate nu se cunoaste dinainte cate ore veti sta in acea zi la serviciu), dar cum acesta se manifesta asa......... mai bine semnati inainte.