avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Autoritate contractanta avand contract incheiat cu PFA ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Autoritate contractanta avand contract incheiat cu PFA care pe parcurs isi schimba statutul in Administrator SRL

Autoritatea contractanta a incheiat un contr. prestari servicii, cu PFA, care dupa 3 luni se transforma in SRL, PFA devenind Administratorul SRL. Contractul incheiat prin achizitie directa, toate datele contr. raman la fel, pret, termene, e.t.c.. In acest caz trebuie incheiat un alt contract cu SRL sau e suficient un act aditional la contractul existent?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bbeni , utilizator 09:18, 24 Mai 2016
Trebuie sa inchei un alt contract.
Si noi am avut o astfel de speta, prin care o noua societate s-a desprins din societatea mama, cu alte date juridice etc.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm-ul unei filiale lucyll lucyll O filiala constituita ca SRL trebuie sa aiba un Contract colectiv de munca sau CCM-ul unitatii mama isi extinde valabilitatea si asupra ei ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Contract intre srl si pfa dar si intre pfa-uri? DAIANA_ DAIANA_ X srl a incheiat contracte de prestari servicii cu mai multe PFA-uri, acestea ocupanduse cu intermedierea de vanzari ale produselor societatii, respectiv sunt ... (vezi toată discuția)
Modificare valoare contract nelu1968 nelu1968 Pe parcursul anului 2017, printr-o achizitie directa din SEAP, am incheiat un contract de servicii cu o societate pentru prestarea de servicii de consultanta. ... (vezi toată discuția)