avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare schimbare C.I. expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare schimbare C.I. expirat

Buna ziua,
Locuiesc intr-un apartament si am clauza viagera. La schimbarea C.I. care expira, este necesara prezenta proprietarului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:49, 27 Mai 2016
Da este necesar acordul proprietarului
As zice ca prezenta nudului proprietar nu e necesara ca userul este uzufructuar.
Invers da, proprietarul are nevoie de consimtamantul uzufructuarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de uzufruct pasniciuc andrei pasniciuc andrei MI POATE SPUNE CINEVA CE INSEAMNA CA ISI REZERVA DREPT DE UZUFRUCT,AM GASIT INTR-UN CONTRACT SI NU INTELEG.mULTUMESC (vezi toată discuția)
Cumparare sau schimb nuda proprietar cu uzufruct viager Alex31Mihai Alex31Mihai Buna ziua. Ma intereseaza daca pot schimba nuda proprietate(EU),cu uzufruct viager....sau daca pot cumpara uzufructul.Cum se procedeaza ?...Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Nuda proprietate, uzufruct viager - obligatia notarului de a explica termenii juridici Alex31Mihai Alex31Mihai Buna ziua...ma confrunt cu o problema, si nestiind i-mi este destul de greu sa gasesc solutii. Acum 4 ani am cumparat un apartament...am fost la notariat si ... (vezi toată discuția)