avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procura sau ceva de acest gen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procura sau ceva de acest gen

1. In fapt, administratorul firmei pleaca o perioada din localitate. Are un magazin si o farmacie undeva la tara. Are un angajat si urmeaza sa mai angajeze pe cineva. Doreste sa lase in locul sau pe frate, care sa inlocuiasca administratorul pe total. Cum ii transfera acestuia prerogativele ca sa spun asa, pe aceasta perioada, face o procura la notar sau ce?

2. Fata care urmeaza sa fie angajata ca luicrator comercial nu are documentele complete, in speta nici un act de studii. Zice ca e posibil sa nu ii primeasca dosarul la ITM. Eu zic, daca da o declaratie pe propria raspundere ca nu detine (sau ca a pierdut) actul de studii (dar poate nici nu a terminat scoala pt.ca are 17 ani - in fine, nu stiu cate clase a facut, ideea e ca nu are document) nu i se elibereaza Repartitie si ulterior, chiar nu ii inregistreaza dosarul la ITM, daca are restul de acte: fisa medicala, repartitie, etc?
Atunci sa faca cerere de mentiuni si contract de mandat? Dar asta dureaza.....
Daca o ncdreaza necalificat nu este nevoie de niciun act de studii.
Pe baza de declaratii pentru anumite studii nu cre ca se poate inregistra pe o pozitie calificata.
namiru a scris:

Atunci sa faca cerere de mentiuni si contract de mandat? Dar asta dureaza.....


Mi se pare mai corect sa procedeze asa ...
Va multumesc mult :D
Data post: Joi, 13 August 2009, 18:08
Subiect: RE: procura sau ceva de acest gen

namiru a scris:


Atunci sa faca cerere de mentiuni si contract de mandat? Dar asta dureaza.....



Mi se pare mai corect sa procedeze asa ...



Poate sa-l treaca administrator cu puteri depline pentru o perioada limitata de timp, specificata in cuprinsul actului constitutiv reactualizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzator cu studii medii steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot angaja o persoana in postul de vanzator (avand terminate doar studiile unui Colegiu de Stiinte ale naturii) si ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana fara calificare ncris78 ncris78 Sunt PFA, cod caen 4779, si as dori sa imi angajez o persoana care sa se ocupe de magazinul de mobila second-hand. Pe ce post as putea angaja persoana ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator firma user29 user29 Buna ziua, Daca sunt angajat cu norma de 8 ore intr-o companie, pot fi Administrator cu norma de 2 ore intr-o firma unde sunt si actionar cu 33% din ... (vezi toată discuția)