avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mediere magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mediere magazin

1Buna ziua...acum 3 luni am sustras niste bunuri dintr-un magazin iar azi m-a sunat un politist care mi-a spus sa fac rost de la magazin de o adeverinta precum ca ne-am impacat avand in vedere prejudiciul mic si recuperat si faptul ca nu am plecqt cu bunurile au facut seful sa ne dea hartia
Aceasta scrisa la calculator a fost scrisa cu o fraza lipsa in care era vorba chiar de cuvantul impacare
Ducandu-ma la sectie cu ea mi s-a spus sa o fac sin nou din cauza acelei fraze si m-am gandit sa o editez pe calcurator avand in vedere ca era o mica fraza si oricum daca seful magazinului nu voia sa semneze nu emna oricum
Intrebarea este daca este in regula deoarece nu am editat nimic, doar am adaugat 2 cuvinte
Am facut acest lucru deoarece nu ma puteam duce de 2 ori la acel magazin sa cer o adeverinta cu un cuvamt lipsa si daca seful de acolo era constient de impacare deoarece acolo scria deja ca firma nu mai are nici o pretentie de la mibe
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2016
pisicaqqq, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:07, 24 Mai 2016
Daca o "completati" intrati in belele si mai mari.

Mergeti la magazin si rugati-l pe cel care v-a eliberat initial adeverinta sa o completeze conform solicitarii politiei, altfel politia nu va considera cazul incheiat.

Plangeti, dati-va cu capul de pereti, faceti orice sa obtineti modificarea adeverintei.

In caz contrar este posbil sa ajungeti sa plangeti prin alta parte pe umarul vreunui necunoscut! ;)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,zilele trecute am rămas fără banii de mâncare ... Bogdan234 Bogdan234 Bună ziua,zilele trecute am rămas fără banii de mâncare și am sustras dintr un mega image 2 salamuri și 2 cașcavaluri, am ieșit cu ele..după câteva ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, prejudiciu recuperat, calitate de suspect - furt calificat, cum scap de raspunderea penala? mirciunelius mirciunelius Buna ziua, am fost prins la iesirea din magazin, dupa casele de marcat din Auchan, avand in rucsac produse alimentare in valoare de 102 lei. A fost ... (vezi toată discuția)
Furt cu un prieten pisicaqqq pisicaqqq vreau sa incep prin a spune ca imi este foarte rusine de ce am facut acum ceva zile am fost cun un prieten intr-un magazin de unde am incercat sa sustragem ... (vezi toată discuția)