1Buna ziua...acum 3 luni am sustras niste bunuri dintr-un magazin iar azi m-a sunat un politist care mi-a spus sa fac rost de la magazin de o adeverinta precum ca ne-am impacat avand in vedere prejudiciul mic si recuperat si faptul ca nu am plecqt cu bunurile au facut seful sa ne dea hartia
Aceasta scrisa la calculator a fost scrisa cu o fraza lipsa in care era vorba chiar de cuvantul impacare
Ducandu-ma la sectie cu ea mi s-a spus sa o fac sin nou din cauza acelei fraze si m-am gandit sa o editez pe calcurator avand in vedere ca era o mica fraza si oricum daca seful magazinului nu voia sa semneze nu emna oricum
Intrebarea este daca este in regula deoarece nu am editat nimic, doar am adaugat 2 cuvinte
Am facut acest lucru deoarece nu ma puteam duce de 2 ori la acel magazin sa cer o adeverinta cu un cuvamt lipsa si daca seful de acolo era constient de impacare deoarece acolo scria deja ca firma nu mai are nici o pretentie de la mibe
Daca o "completati" intrati in belele si mai mari.
Mergeti la magazin si rugati-l pe cel care v-a eliberat initial adeverinta sa o completeze conform solicitarii politiei, altfel politia nu va considera cazul incheiat.
Plangeti, dati-va cu capul de pereti, faceti orice sa obtineti modificarea adeverintei.
In caz contrar este posbil sa ajungeti sa plangeti prin alta parte pe umarul vreunui necunoscut! ;)
Furt cu un prieten
pisicaqqq
vreau sa incep prin a spune ca imi este foarte rusine de ce am facut
acum ceva zile am fost cun un prieten intr-un magazin de unde am incercat sa sustragem ... (vezi toată discuția)