avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Printr-o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila sunt debitor unei persoane suma de 16000 lei. Hotararea am primit-o in luna februarie ac. iar de atunci persoana in cauza nu a facut nici un demers. Doresc sa stiu daca voi fi executat silit suma datorata se va modifica cu majorari.
Cel mai recent răspuns: ionik_bz , utilizator 08:50, 29 Mai 2016
Se vor adauga cheltuielile si onorariul executorului judecatoresc, eventuale dobanzi, precum si alte sume dispuse prin hotarare.
ce sa inteleg prin eventuale dobazi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit iulian88 iulian88 Doar o intrebare as avea daca se poate.....In anul 2008 am luat un card de credit in valoare de 5.000 lei(1,300 euro),nu am mai platit nimic la el din acel ... (vezi toată discuția)
Executarea silita Mirelab62 Mirelab62 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Ma aflu in calitatea de creditor intr-o procedura de executare silita (detin o hotarare definitiva si ... (vezi toată discuția)
Procedura avocat monatedys monatedys in situatia unui proces pe fond in urma caruia s-au anulat actele de executare silita pentru o creanta cistigata dupa 10 ani de procese printr-o ... (vezi toată discuția)