avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Schimbare adresa punct de lucru - declaratie 010 - ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Schimbare adresa punct de lucru - declaratie 010 - accize

Buna ziua,

1. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie completat in declaratia 010 la pct.4 ACCIZE in momentul in care se schimba adresa unui punct de lucru. Societatea este "Destinatar autorizat" si platitoare de Accize.
2. Trebuie inchis dosarul pentru Destinatar autorizat si platitor de Accize si redeschis pe aceeasi societate cu noua adresa a punctului de lucru sau se completeaza doar o declaratie de mentiuni si care, va rog?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:15, 2 Iunie 2016
De unde ati tras concluzia ca la schimbarea punctului de lucru trebuie depusa declaratia 010?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inactivitate intreprindere individuala stefyka stefyka Buna ziua, in anul 2011 am incetat activitatea intreprinderii individuale dar am o problema. Cand am incetat activitatea am depus declaratia 010 pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratie 096 si 010 sau numai 096 in 2014 Epuree Epuree Sunt SRL si am depus in cursul anului 2014 (pe 01 aprilie 2014) intre 1-10 a urmatoarei perioade fiscale (luna sau trimestrul, dupa caz) declaratia de ... (vezi toată discuția)
Inchidere temporara activitate iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce trebuie sa fac daca doresc ca o perioada sa inchid activitatea unei firme? impozitele se mai platesc? (vezi toată discuția)