avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA

Buna ziua, am intrebare pentru dvs.
In urma cu 8-9 luni am semnat un contract de prestari sericii (nunta). La acea vreme tva-ul inca nu se modificase la alimente etc. , iar eu achitasem un avans.
Intrebarea este: Evenimentul fiind in luna iunie 2016 , voi beneficia de noul TVA sau de TVA-ul de la data semnarii contractului si platirii avansului ?
Cel mai recent răspuns: alextcaci , utilizator 15:00, 27 Mai 2016
veti beneficia de tva-ul din iunie 2016
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestării servicii nuntă tva 9% ContSters353062 ContSters353062 În situaţia în care, am încheiat un contract de prestării servicii prinvind organizarea unui eveniment (nuntă), anul trecut in Octombrie 2014 (TVA 24%), ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nunta - probleme cu restaurantul justagirl12 justagirl12 Buna ziua, Am si eu o intrebare, de fapt mai multe. Am contractat restaurantul pentru nunta cu aproape un an inainte de eveniment, toate au fost bune si ... (vezi toată discuția)
contract restaurant pentru nuntă - taxă impusă AMC_Anna AMC_Anna Bună ziua, Înainte de pandemie am semnat un contract cu un restaurant pentru organizarea nunții. În contract era menționat un număr de 120 de persoane ... (vezi toată discuția)