avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie pensionare

Hristos a inviat !

Sunt intr-o situatie, si nu prea stiu cum ar trebui sa procedez :(
La un salariat am urmatoarea situatie: domnul in luna aprilie a avut eliberat un certificat de concediu medical pentru perioada 01.04.2016 - 30.04.2016, declaratia 112 este depusa, astazi am primit decizia de pensionare care spune ca drepturile au fost stabilite incepand cu data de 14.04.2016, asadar eu ar trebui sa ii inchei contractul cu aceasta data. Insa problema este acest certificat :(
Cum as putea sa procedez?

Multumesc ! :)
Cel mai recent răspuns: Adriana116 , utilizator 15:00, 25 Mai 2016
Contractul inceteaza la data primirii deciziei, conform art.56 alin.1 lit.c Codul Muncii
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2016
Adriana116, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in cazul unui salariat invalid gradul 1. ami_ru ami_ru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Avem un salariat care are decizie medicala asupra capacitatii de munca cu incadrare la [b]gr. 1 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu lamurirea urmatoarei spete: ... herminav herminav Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu lamurirea urmatoarei spete: - salariatul a primit decizie medicala invaliditate gradul III, revizuire la 2 ani, diagnostic ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - primire decizie pensionare anymaryh anymaryh Hristos a inviat! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : un salariat (61ani) care a primit decizia de pensionare. Decizia are data de 16 martie ... (vezi toată discuția)