avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza confidentialitate in C.I.M.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza confidentialitate in C.I.M.

Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un model de C.I.M. care cuprinde clauza de confidentialitate? E ok daca angajatorul incheie doar un contract de confidentialitate si nu introduce in C.I.M.-ul salariatului aceasta clauza? Ms
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 25 Mai 2016
Model de un astfel de act :
[ link extern ]

In situatia in care clauza nu este inclusa direct in contractul de munca, atunci se poate incheia un act aditional la c.i.m. in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract, angajament de confidentialitate say say Cine are un model beton de contract de confidentialitate, va rog sa-mi trimita si mie, dar nu de pe net, k nu sunt asa bune. Imi trebuie ceva referitor la ... (vezi toată discuția)
Modificare cim de la 01.05.2011 giacris giacris In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)
Clauza confidentiala vany vany Angajatorul are obligatia de a anunta salariatul cu 15 zile inainte de semnarea actului aditional in vederea modificarii contractului individual de munca prin ... (vezi toată discuția)