avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... art. 278 ind.1 cod de procedura penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

art. 278 ind.1 cod de procedura penala

dosar penal si parte civila . Organele de cercetare in referat au propus trimiterea in judecata a inculpatului. Procurorul a clasat cauza . A urmat plingere la prim Proc. care nu raspunde in termen . Urmeaza plingere la Judecatorie in temeiul art. 278 ind. 1. Se inregistreaza cu un nr. de dosar si se fixeaza o sedinta in Camera preliminara. Intrebarea este: este necesar ca solutionarea plingerii de judecator in acest caz sa treaca prin Camera preliminara? sau direct in judecata ?
Mi se pare ca pentru Camera preliminara ar fi fost un alt articol de lege si nu 278 ind.1. V-as ruga un raspuns si eventual un consultant permanent la care sa pun alte intrebari. Cu multumiri Mily
Cel mai recent răspuns: milica19 , utilizator 21:04, 25 Mai 2016
Cititi art.340 c.p.p. si urm.
va multumesc de raspuns. O sa va contactez telefonic sau prin mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie apararea suspectului in cadrul procedurii de camera preliminara ? ContSters116684 ContSters116684 Sunt parte vatamata intr-un dosar de viol in care initial procurorul a dispus clasarea cauzei. La plangerea catre instanta, judecatorul de camera preliminara a ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva solutiilor de clasare simasabina simasabina Buna ziua! In situatia in care s-a dispus prin ordonanta procurorului clasarea cauzei,dupa care am facut plangere impotriva solutiei de clasare si ... (vezi toată discuția)
Se poate cere revizuirea unei incheieri date in camera preliminara? desirelia75 desirelia75 in baza art 341 alin 6 lit a Cod proc.pen.mi-a fost resinsa plagerea impotriva ordonantei parchetului de neincepere a urm penale impotriva fostului sot ptr ... (vezi toată discuția)