buna ziua!! in urma cu 1 an si 9 luni am nascut un baietel,dafiind fapul ca am fost eleva am beneficiat de indemnizatie de crestere copil.acum sunt insarcinata in 8 luni jumate,mai pot primi o noua indemnizatie dat fiind faptul ca anul trecut am terminat scoala??
1. - Dupa ce se termina CCC1 veti intra direct in CCC2.
- Pentru aceasta va prezentati la Primarie cu o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil si completati cererea pentru indemnizatie pentru CCC2.
2. - Pe perioada de cand se naste al diolea copil si pana veti intra in CCC2 veti beneficia, pe langa indemnizatia pentru CCC1, de inca 600 lei lunar pentru al doilea copil.
- Pentru acaesta trebuie sa va prezentati la Primarie, cu o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil si sa completati cererea pentru cei 600 lei.
- Incepand cu data de 1 iulie aceasta suma este de 85% din cuantumul salariului minim brut pe tara garantat in plata (1250 x 85% = 1063 lei).
3. Daca aveti pobleme cu Primaria va adresati direct Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste acesti bani.