avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Relatare calomnioasă în articol online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Relatare calomnioasă în articol online

Într-un articol publicat pe o platformă de stiri online apare o poveste caalomnioasă la adresa mea. Platforma nu are adresă de contact și nici secțiune de comentarii la articolul respectiv, pentru a putea lămuri respectiva situație. Îmi este imposibil să mă apăr și să arăt că este o confuzie grosolană. În respectivul conținut sunt calomniat su diverse apelative pe care nu le redau aici.
Cui mă pot adresa pentru a ajunge la cei care controlează respectivul wesite și pentru a discuta cu cei responsabili?
Există vreun for care controlează și reglementează regimul aparițiilor în online?
Vă mulțumesc!
Din cate stiu eu nu...
Intrucat nu ati dat detalii privind calomnia, o sa va ofer mai multe variante:

1. Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal -daca au fost dezvaluite numele, domiciliul, datele dvs. de contact (telefon, mail)
2. Politie ori Parchet - daca ati fost amenintat ori santajat
3. Instanta civila - pentru atingeri aduse demnitatii, onoarei si reputatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie in comentariile unui ziar on-line bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua, intr-un ziar local , versiunea on-line, la un articol, o persoana a facut afirmatii grave, calomniindu-ma, sustinand ca am ocupat un post in ... (vezi toată discuția)
Calomnie pe un blog wordpress saftmiki saftmiki Buna seara. As dori sa stiu daca din punct de vedere legal se poate actiona in judecata un administrator al unui blog pentru calomnie, si daca da, care sunt ... (vezi toată discuția)
Afirmatii calomniatoare Vlad2015 Vlad2015 Buna seara, am un prieten care are 15 ani si fara sa isi dea seama a facut anumite afirmatii despre o persoana de 21 de ani fara sa aibe dovezi. Acea persoana ... (vezi toată discuția)