avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul legal de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul legal de odihna

buna ziua,
-drepturile salariale (renumeratia concediului de odihna) prevad ,,ca salariatului sa-i fie virat in cont cu 5 zile inainte de a intra in zilele de concediu de odihna..!
am depus cererea la societatea care lucrez ,cu o luna inainte..desi intru in concediul legal de munca pe 2016 incepand cu data de 20.05.2016!!!:(:(:(:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 27 Mai 2016
Buna seara,
Asa este. Indemnizatia de CO se plateste cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de plecarea in CO. Nu trebuie depusa o cerere in acest sens.
Vorbiti cu angajatorul si vedeti de ce nu vi s-a virat /platit indemnizatia de CO pana la data de 20.05.2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de odihna kaky_caki kaky_caki Buna ziua! Lucrez la o firma din august 2016 si vreau sa stiu daca am dreptul sa cer zile de concediu odihna pe acest an (august - decembrie 2016) si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de concediu MihailaBogdan MihailaBogdan Buna ziua, Lucrez la o societate comerciala de aproximativ 2 ani si acum in luna iulie intru in concediu de odihna 17 zile lucratoare. Dupa ce am citit ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna? ContSters412002 ContSters412002 Cine poate beneficia de aceasta indemnizatie? Angajatorul este obligat sa o acorde angajatului daca nu este specificat in contractul colectiv de ... (vezi toată discuția)