avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de arendare cu titlu gratuit
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de arendare cu titlu gratuit

Buna ziua,

Se poate incheia un contract de arendare cu titlu gratuit? Aredasul sa nu plateasca (in natura/bani) nivelul arendei? arendasul este PFA "X" iar arendatorul este persoane fizica "Y".

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:33, 28 Mai 2016
Nu seva incheia contract de arendare in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la plata in lei a arendei romeo200564 romeo200564 O societate comerciala plateste arenda in lei la diferite persoane de la care a arendat teren agricol. Societatea comerciala platitoare de TVA colecteaza TVA ... (vezi toată discuția)
Arendare intre doua sc cu acelasi proprietar? ContSters156394 ContSters156394 O societate comerciala care are in posesie un teren arabil, poate incheia un contract de arendare cu o alta SC, al carei obiect sa fie acest teren? Cele doua ... (vezi toată discuția)
Plata impozit arenda adipetroiu adipetroiu Buna Seara! Am un teren in arenda si am fost sa-mi ridic banii, am fost pus sa semnez acel act aditional, neexplicandu-mi ca exista 2 posibilitati de ... (vezi toată discuția)