avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contabil care nu a depus actele la timp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contabil care nu a depus actele la timp

va rog sa ma ajutati: din cauza contabilului care nu a depus niste acte la timp sunt obligata sa platesc o suma mare de bani catre stat:pot obliga contabilul sa platesca el suma respectiva?cum?
Cel mai recent răspuns: lypp , utilizator 22:14, 27 Mai 2016
nu eu am pus emoticonu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire plata catre anaf Marox83 Marox83 Buna seara,am niste nelamuriri,daca ma puteti ajuta cu niste pareri.Vechea administratie a asociatiei nu a platit contributiile catre Anaf si acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Debransare de la centrala termica de scara EmyliCh EmyliCh Buna ziua. Bunica mea locuieste intr un bloc ce are centrala termica pe scara, din cauza ca nu si mai permitea sa platesca facturile care erau f mari si in ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!!!..........firma neserioasa vera_2209 vera_2209 Buna , sa va spun in cateva cuvinte povestea mea poate am puteti ajuta cu un sfat ca nus tiu ce as fac.Sunt angajata la o firma din data de 12.02.2007 acum o ... (vezi toată discuția)