avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare imobil pe regim de bun propriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare imobil pe regim de bun propriu

Buna ziua ,

Casatorit fiind , vreau sa cumpar un imobil pe regim de bun propiu , respectiv la intabulare sa fie intabulat ca bun propiu . Sotia este de acord .
Care este procedura concreta ? Ce conditii trebuesc indeplinite ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:17, 27 Mai 2016
Conventie matrimoniala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce condiții pot cumpăra un imobil în timpul căsătoriei și sa fie numai al meu? grecudana grecudana Vreau sa cumpăr un apartament cu credit imobiliar, căsătorit fiind. Soția nu este de acord nici cu cumpărarea apartamentului și nici cu creditul. În ce ... (vezi toată discuția)
Schimbari regim matrimonial vali_50 vali_50 la 1 an dupa casatorie fiind unic propietar al uni apartament, am schimbat regimul matrimonial din propiu in comun. Acum, dupa un an sotia si-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Avem convenție matrimonială de separare de bunuri încheiată în spania, dar banca de la care vreau să iau credit ipotecar nu o recunoaște. cum pot rezolva această problemă? Leu79 Leu79 Buna ziua, am o conventie matrimoniala separare de bunuri incheiata in Spania si acum doresc sa cumper un apartament cu credit ipotecar. Cei de la banca spun ... (vezi toată discuția)