avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie construire expirata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie construire expirata

Buna ziua, am o autorizatie de construire expirata din 2011 si nu am mai reinnoit-o deoarece suntem mai multi coproprietari, au aparut neintelegeri si nu am reusit sa terminam constructia la termen. De la data expirarii autorizatiei platim impozit . Doresc sa va intreb: daca primaria nu ne-a cerut oficial reinnoirea autorizatiei, suntem pasibili de amenda? Ar exista un termen de prescriptie a unei posibile amenzi pentru acesta situatie? Situatia s-a inrautatit deoarece vecinul construieste un imobil situat la 20cm de gardul despartitor de proprietati FARA ACORDUL MEU, Am fecut numeroase sesizari la primarie,nu am primit raspunsuri, si atunci cand i-am chemat la fata locului, reprezentantul primariei a facut referire la autorizatia mea si m-am simtit "santajata".
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:26, 27 Mai 2016
Solicitati asistenta de la ISC. Dar mi-e ca primiti si dv. amenda sau, poate mai prost, obligatia de a darama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor ion04 ion04 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a pune in aplicare o constatare a Inspectoratului de Stat in Constructii care, in urma aesizarii ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire proprietate jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Exista vreun regim de inaltime al unui gard care desparte 2 proprietati? Vecinul meu a construit in partea de sud, chiar pe mejdina, un gard care ... (vezi toată discuția)
Distante de construire fata de limitele de proprietate keops_mic keops_mic Buna ziua, Cand am inceput construirea a garajului, am aflat ca in satul unde am casa exista un RLU care te obliga sa ai niste limite ale constructiei fata ... (vezi toată discuția)