avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata dividende in numerar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata dividende in numerar

Am dividende de plata pt anul 2015 in valoare de 70000 lei.Pot repartiza lunar pe dividende si plati din casa suma repartizata pana in 10000 ron.Adica pot plati toti cei 70000 ron prin casa fara sa fie considerata o fractionare a sumei si sanctionata in consecinta?
Cel mai recent răspuns: gogel53 , utilizator 15:43, 1 Iunie 2016
Faceti 7 decizi de repartizare dividende a cate 10000 ron si platiti prin casa netul de 9500lei.
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2016
radumuresan, utilizator
Va multumesc. Asa am gandit si eu. Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividendele 2010-2017 nu s-au repartizat mirela.popa mirela.popa La bilanturile aferente perioadei 2010 -2017 nu s-au repartizat dividendele din rezultatul reportat din cauza lipsei de numerar, firma fiind pe profit dar cu ... (vezi toată discuția)
Plata dividende si impozit pe dividende tibiram tibiram Buna ziua . Am in perioada 2011-2015 profit net de 100000 ron . As dori sa iau dividente. Care este procedura ? Pot lua acesti bani prin casa in fiecare zi ... (vezi toată discuția)
Dividende costicul costicul Am dividende in valoare de 111500 lei.Cand trebuie sa platesc impozitul si sa depun declaratia?Daca nu am bani in casa sau banca, pot sa le platesc esalonat? (vezi toată discuția)