avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire RCA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire RCA

Buna Ziua! in caz de accident rutier cu vatamare corporala grava cine trebuie sa faca demersurile pentru despagubire materiala din partea RCA ?Masina era furata si autorul a fugit de la locul accidentului.Mentionez ca masina era asigurata .Politia a cercetat cazul ani de zile dar nu mentioneaza nicaieri ca victima ar trebui despagubita de asigurator deci termenul de trei ani a fost depasit . Deasemenea nici parchetul nu a mentionat nimic de despagubire inchizindu-se cazul dupa 10 ani de la accident timp in care autorul accidentului nu a fost gasit.In final victima a ramas nenorocita pe viata iar autorului si RCA-ului li s-au prescris faptele.
Cel mai recent răspuns: gheltu , utilizator 20:08, 28 Mai 2016
Din păcate trebuia deschis proces civil.
RCA nu răspunde penal și fără autor nu se putea face nimic.
Acum s-ar putea deschide un proces civil aratind ca de fapt victima a stat prin spitale 235 de zile si nu a avut pe nimeni care s-o ajute?Pe linga suferinta la care a fost supusa nu i-a spus nimeni sa deschida un proces de despagubire si intre timp din cauza traumei de la cap a facut accident vascular fiind dependenta de insotitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pentru accident auto cu autor necunoscut gheltu gheltu accident cu vatamare corporala grava pe trotuar petrecut in sept 2006 de autor necunoscut cu masina furata.Mai poate fi despagubita victima? Am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Asigurare accident rutier, vatamare corporala alextss alextss Buna ziua, sa luam un caz cum ar fi următorul. Persoana vatamata a fost victima a unui accident rutier aflandu-se in mașina șoferului vinovat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces vostinarcornel vostinarcornel buna seara.Ma numesc Cornel ,sunt din Arad.As avea nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu un accident soldat cu deces.,v-am contactat din partea familiei ... (vezi toată discuția)