avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta- afisare pe portalul instantei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta- afisare pe portalul instantei

in cat timp se afiseaza pe portalul judecatoriei o sentinta?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:20, 29 Mai 2016
Depinde de judecătorie. Poate fi afișată în ziua pronunțării, a doua zi sau chiar la distanță de câteva zile (mai ales dacă instanța se pronunță în ziua joi sau vineri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere cerere recurs elenish elenish Dacă o sentinta de apel ce trebuia afisata pe sit-ul tribunalului in ziua de joi a saptamanii, conform termenului dat, va fi afisata vineri seara, va rog ... (vezi toată discuția)
Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)
Pronuntare paul99 paul99 Buna ziua am avut ieri 15.02.12 a doua amanare pentru pronuntare intrun dosar penal la judecatorie, nu am putut fi prezent in sala sa iau pronuntarea. pe ... (vezi toată discuția)