avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum ii pot ingradi fostului sot sa-si aduca amanta in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum ii pot ingradi fostului sot sa-si aduca amanta in casa noastra?

Buna ziua
Ma numesc Mariana, sunt divortata, nu am facut partajul, lucrez in strainatate iar in lipsa mea fostul sot si-a adus amanta in locuinta nostra. Ce trebuie sa fac pentru ai ingradi accesul in locuinta pana la definitivarea partajului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:14, 30 Mai 2016
Nu aveți ce sa faceți.
Aveți drepturi egale.
Doar după partaj se va rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare yale locuinte fara partaj efectuat Kyu1971 Kyu1971 Buna seara . Ma numesc Cristian .Am marea rugaminte sa ma lamuriti asupra unui aspect . Am divortat acum aproximativ 1 luna , fosta sotie si un 1 copil minor ... (vezi toată discuția)
Divortul fara acordul unuia dintre soti all3csa all3csa buna seara , eu sunt plecata in italia de aproximativ 2 ani , pentru a lucra,cu scopul de a plati niste datorii la banci pe care le am facut impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Interzicere (restrictie) acces concubin in locuinta comuna Madriannn Madriannn Interzicere (Restrictie) acces concubin in locuinta proprietate comuna (50% -50 %) Pe scurt, am divortat de fosta sotie in 2019 dar ne-am separat definitiv in ... (vezi toată discuția)